Ledig stilling administrasjons- og servicemedarbeider

Service? Det er meg, det!

Hvis det er det første du tenker når du ser at procontra søker ny administrasjons- og servicemedarbeider, så kan du være på vei mot jobb i et av Stavangers største og mest anerkjente reklamebyråer.

Vi er på jakt etter en service- og administrasjonsmedarbeider i 50% stilling med godt humør og glimt i øyet. Arbeidsoppgavene vil variere, og du vil bistå med bl.a. lettere økonomirelaterte oppgaver samt mer servicerettet arbeid rettet mot kundene våre, samarbeidspartnere og ikke minst våre ansatte. Gled deg – alle er veldig kjekke å ha med å gjøre!

Som person er du ryddig og effektiv i ditt arbeid. Du er fleksibel, sosial og er et positivt ja-menneske. Du tar initiativ og er opptatt av at folk rundt deg trives og har det bra. Sier vi, ikke jeg. Du evner å jobbe selvstendig. Du motiveres av å hjelpe andre, og er ikke redd for å påta deg nye oppgaver, store som små!

Vi tilbyr en morsom arbeidsplass med høyt tempo, fleksibel arbeidstid, trivelige kolleger, kjekke kunder, konkurransedyktige betingelser og Hjem-Jobb-Hjem avtale. procontra holder til i freshe lokaler midt i Stavanger sentrum, lunsjen spiser vi hos Ostehuset på Domkirkeplassen hver dag.

Tiltredelse snarest.

Har du spørsmål, ring daglig leder Rune Langemyhr på 930 14 981 eller send en mail til rune@procontra.no. CV og søknadsskjema sendes til post@procontra.no innen tirsdag 23 april 2019.