Personvernerklæring

procontra har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet.

procontra samler inn opplysninger om besøk på procontra.no., men ikke inn personopplysninger når du besøker våre nettsider.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hensikten kan være å samle data, for å forstå bruksmønsteret på siden og forbedre brukeropplevelsen til de besøkende. Nettsiden bruker informasjonskapsler, kalt cookies, til å samle og generere anonym statistikk. Vi har aktivert IP-anonymisering i Google Analytics, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi setter disse i din nettleser. De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren.

Du kan lese om hvilke cookies vi benytter, og hvilke funksjoner disse har her: Cookies

Her kan du lese om hvordan du kan administrere informasjonskapsler i din nettleser.

E-post og telefon

procontra benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet for å å kommunisere med våre kunder. Den ansatte som mottar e-posten eller telefonsamtalen har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling er å anse som konfidensiell informasjon.

procontras medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Personlige opplysninger

I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler, sende tilbud og utføre ordre/prosjekter.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

Innsyn og sletting av persondata

For innsyn eller sletting av persondata må du sende en e-post til post@procontra.no.

For å sikre personvern og sikkerhet vil vi verifisere din identitet før vi gir innsyn til eller sletter dataen vi skulle ha på deg.

Ansvarlig databehandler

Det er til enhver tid daglig leder i Pro & Contra AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.


Kontaktinformasjon

Rune Langemyhr
Telefon: +47 99 56 44 00
E-post: post@procontra.no

Pro & Contra AS,
Nykirkebakken 7
4013 Stavanger