Vi er et reklamebyrå!

Hva er procontra?

Markedsføringsselskap? Kommunikasjonsbyrå? Reklamebyrå? Det teoretisk riktigste er å kalle oss et reklamebyrå, så da gjør vi det. Men tittelen ovenfor røper en forståelse for at reklame alene ikke kan utrette mirakler. Markedsføring er for oss et produkt av markedskommunikasjon ganget med markedstilbudet. Hva ville en Cola vært uten den fantastiske smaken eller den unike distribusjonen? På samme måte vil verdens vakreste reklamefilmer hjelpe null og niks dersom en potensiell og ivrig kjøper ikke kommer gjennom på telefonen eller får respons på Facebook. Så selv om vi bruker det meste av tiden på å gi løfter på vegne av deg som kunde, lage reklame, er vi tydelige på at det er kundeopplevelsen ved kjøp som er sannhetens nådeløse øyeblikk. Selv ikke verdens vakreste eller mest intelligente reklame bløffer markedet over tid. Alle kan skape oppmerksomhet. Alle kan lage noe relativt pent. Men ingen er så helhetlige som oss.

Uten kreativiteten er vi ingenting

Dette helhetssynet lar seg utmerket kombinere med sterk tro på kreativitet som middel. Vi vil fortelle historier som bidrar til at kunden tar en tydelig posisjon, kaprer nye medarbeidere eller får solgt produktet sitt. Reklamen må altså få noe til å skje – den må “slå ut på kurven”. Det får vi til gjennom strategisk forankret, sann og svært gjerne underholdende kommunikasjon. Reklame som havner i likegyldighetens dal er en hån mot både markedsbudsjett og mottaker.

procontra er et fullservice reklamebyrå

Det er den enkelte jobben som avgjør på hvilke flater det er smartest å kommunisere. Vi jobber bredt og tror på integrerte løsninger. Uansett spisskompetanse er det laget procontra vi tilbyr deg som kunde, et lag som er et av de eldste og største i regionen, et lag satt sammen av lang erfaring og ungt talent, et lag som har trofaste og stadig flere supportere: “Du kjenne vel di mørkerød!”